Facebook
(+46) 0340-849 80, 0725-21 75 51

Smultronställen i närheten av Getterön Marina

För att hjälpa er att uppleva det som finns runtomkring Getterön Marina vill vi tipsa er om ett antal fina smultronställen. Detta är bara ett axplock - om du är hungrig på ännu mer hänvisar till ännu mer härliga tips och arrangemang på:

www.visitvarberg.se

Varbergs vision är att vara Västkustens Kreativa Mittpunkt! Här myllrar det av aktiviteter.

Smultronställen

Restaurang Hattaviken

I marinan driver Mikael Henke och Kerstin Hasslöf Nilsson restaurang Hattaviken.
Läs mer

Restaurang Hattaviken

I marinan driver Mikael Henke och Kerstin Hasslöf Nilsson restaurang Hattaviken. De gillar verkligen naturliga ingredienser och gärna närproducerat och det går igen i både meny och inredning. Här serveras välsmakande luncher och middagar kvällstid - eller kom in på lite champagne eller en välbehövlig after work.

www.hattaviken.se

Fem badvikar i rad

Strax bakom Getterön Marina, just när du klivit över första klipphällarna, börjar badparadiset.
Läs mer

Fem badvikar i rad

Strax bakom Getterön Marina, just när du klivit över första klipphällarna, finns första badviken i en rad av fem. Getterön är känd för sina rena och fina sandstränder som varvas med saltstänkta klippor.

Hit finns ingen hemsideslänk... bara några steg i sandalerna så är du där.

Getteröns Fisk & Rökeri

Ibland finns det inget mer underbart än att njuta av det havet bjuder på.
Läs mer

Getteröns Fisk & Rökeri

Ibland finns det inget mer underbart än att sitta i husbilen eller båten och mysa, eller samlas i sommarkvällen och njuta av det havet bjuder på.
 
Längs med Getterövägen, strax bortanför infarten till marinan hittar du några eldsjälar som kan det där med bra råvaror och känsla för att förädla dem. I Getteröns Fisk & Rökeri hittar du det du söker.
 
 

Mocka of Sweden

På Lillanäsvägen 22 på Getterön, ett stenkast från marinan, finns en mycket spännande designer. Titta in hos Mocka of Sweden. Ja, mockakläder kan vara tvättbara!  
Läs mer

Mocka of Sweden

På Lillanäsvägen 22 på Getterön, ett stenkast från marinan, finns en mycket spännande designer, Marianne Schönning. Hon har specialiserat sig på mockakläder. I stort sett varje lördag mellan kl 11 och kl 14 öppnar hon den lilla butiken. Mer info

Tempo Getterön

Ett riktigt smultronställe är väl ett ställe där du hittar färska jordgubber, nygräddade frukostfrallor, snacks till drinken och solkräm när det gassar på som bäst. Vi rekommenderar självklart vår sponsor Tempo Getterön några  minuters promenad från [...]
Läs mer

Tempo Getterön

Europas förnämsta fågelbo

Naturum Getterön finns vid Getteröns naturreservat. Har du skådat?
Läs mer

Europas förnämsta fågelbo

Naturum Getterön finns vid Getteröns naturreservat och är ett av Nordeuropas fågelrikaste områden. Våtmarkerna är ett eldorado för fåglar och fågelskådare.